Slik returnerer du

Min retur

Var ikke varen slik du hadde forventet deg, eller vil du bytte størrelse? Her finner du informasjon om hva som skjer når du har sendt din ordre tilbake eller foretatt et bytte. Husk at du har 30 dager på å bestemme deg om du vil bytte produktene dine, regnet fra og med da du mottok pakken din.
Husk at det er du som kunde som har ansvaret for returen fram til vi har mottatt og registrert den, så ta alltid vare på kvitteringen din for innlevering.


Slik returnerer du

Du har 30 dager på å bestemme deg om du vil beholde produktene dine, regnet fra og med du mottok pakken din. Husk at alle artikler som sendes tilbake til oss skal være i sin opprinnelige tilstand, samt skal ha alle etiketter og merkelapper.

Angreskjemaet og vår returfraktseddel finner du på baksiden av følgeseddelen som ligger med din bestilling. Fyll ut angreskjemaet og legg den sammen med det du vil returnere, helst i samme eske som varen ble levert i, eller en som holder for postgangen. Fest en returfraktseddel på pakken og leverer til ditt nærmeste utleveringssted. Ta alltid vare på innleveringskvitteringen for pakken din fram til vi har registrert returen din. Vi anbefaler at du bruker vår forhåndsbetalte returfraktseddel for raskest mulig returhåndtering.
Vil du bytte ditt produkt, legger du selv inn en ny ordre på det produkt du ønsker, og krysser av i ruten for bytte på ditt angreskjema.


Bytte

Slik gjør du:
- Fyll ut angreskjemaet som følger med den aktuelle ordrens følgeseddel og kryss av for bytte.
- Legg i angreskjemaet sammen med det du vil returnere/bytte helst i samme eske som det ble levert i, eller noe som holder for postgangen.
- Lukk pakken og klistre på valgfri returfraktseddel på pakken din og lever til ditt nærmeste utleveringssted. Vi anbefaler at du bruker vår returfraktseddel som ble sendt med i pakken din for raskest mulig returhåndtering. Husk å ta vare på innleveringskvitteringen til vi har registrert din retur.
- Til slutt legger du inn en ny bestilling på det du vil bytte til.


Tilbakebetaling

Så fort du har mottatt en returbekreftelse til din e-postadresse så starter prosessen for din tilbakebetaling.
- Betalingskort, innen 10 bankdager. Tilbakebetalingen blir gjort til samme konto som ble brukt ved kjøpet.
- Direkte betaling, innen 10 bankdager. Tilbakebetalingen blir gjort til samme konto som ble brukt ved kjøpet.
- PayPal, innen 10 bankdager. Tilbakebetalingen blir gjort til samme PayPal-konto som ble brukt ved kjøpet.