Personvern

Asfvlt Scandinavia AS arbeider for å sikre at personvernet ditt er beskyttet når du bruker tjenestene våre. Vi har derfor en policy som beskriver hvordan dine personopplysninger behandles og beskyttes. Vennligst hold deg oppdatert på eventuelle endringer i denne personvernreglene ved å besøke vår nettside.


1. Introduksjon

Denne personvernpolitikken gjelder kunder og brukere av våre online-tjenester.

 

2. Hvem er ansvarlig for dine personlige data?

Det norske selskapet, Asfvlt Scandinavia AS, Norsk Selskaps-ID 914 515 890, er kontrølleren av personopplysningene du sender til oss og ansvarlig for dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven som implementerer EU Databeskyttelsesdirektivet (95/46 /EC).


3. Hvor lagres dine personlige data?

Dataene vi samler inn fra deg, er lagret i EØS, men kan også overføres til og behandles i et land utenfor EØS. En slik overføring av dine personopplysninger vil bli utført i samsvar med gjeldende lover. Disse overføringene er sikret gjennom en rekke juridiske mekanismer som er godkjent av EU-kommisjonen, inkludert EU-USA. Privacy Shield og European Commission beslutning 2002/2 /EC. EU-U.S. Privacy Shield og European Commission Decision 2002/2 /EC fant at Canadas personvernlov, lov om personlig informasjon og elektronisk dokumentasjon, gir tilstrekkelig beskyttelse for europeiske personopplysninger.

 

4. Hvilke typer personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn personopplysninger som du sender til oss, for eksempel når du bestiller, kontakter vår kundeservice eller deltar i konkurranser. Personopplysningene du sender inn til oss, kan for eksempel inneholde kontaktinformasjon, fødselsdato og betalingsinformasjon. I tillegg kan vi samle inn bestemte personopplysninger fra eksterne kilder som kredittinformasjon og adresseoppdateringer.



5. Hvordan bruker vi dine personlige data?

Vi kan bruke dine personlige data til følgende formål:

- Å opprette og administrere din personlige konto på Asfvlt.no
- For å behandle dine bestillinger og returer via våre elektroniske tjenester
- For å sende meldinger om leveringsstatus
- Kontakte deg i tilfelle problemer med levering av dine varer
- Å svare på dine spørsmål og for å informere deg om nye eller endrede tjenester
- Å sende markedsføringstilbud som nyhetsbrev og blader
- Å varsle vinnerne i konkurranser arrangert online
- For å administrere kontoen din ved å foreta kreditkontroll
- Å foreta analyser for å gi deg relevante markedsføringstilbud og informasjon
- Å validere at du er lovlig alder for å handle online
- Å sende deg undersøkelser for å gi deg mulighet til å påvirke tilbudet og tjenestene våre
- Å teste og forbedre våre systemer som tjenestene leveres med
- For å forhindre misbruk eller feil bruk av våre tjenester

Vi vil beholde dine data så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene ovenfor eller så lenge vi er lovkrav. Etter dette blir dine personlige data slettet.


6. Hva er dine rettigheter?

Du har rett til å be om informasjon om personopplysningene vi holder til deg når som helst (gratis, en gang i året). Hvis dataene dine er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du be om å få informasjonen korrigert eller fjernet. Vi kan ikke fjerne dataene dine når det er krav om lagring, for eksempel regler for bokføring eller når det er andre legitime grunner til å beholde dataene, for eksempel uforpliktede gjeld. Du kan trekke samtykket til oss ved å bruke dataene til markedsføringsformål når som helst. Du kan kontakte oss ved å sende en e-post til: hello@asfvlt.no.


7. Hvem har tilgang til dine personlige data?

Vi overfører aldri, selger eller bytter dataene dine til markedsføringsformål til tredjeparter utenfor Asfvlt Scandinavia AS. Data som videresendes til tredjeparter, brukes kun til å gi deg de ovennevnte tjenestene, for eksempel forsendelsesagenter i forbindelse med levering av varer, mediebyråer for distribusjon av nyhetsbrev og kredittreferanse eller inkassoforetak for kredittformål rating sjekker, identitetskontroller og inkasso.


8. Hvordan beskytter vi dine personlige data?

Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dataene dine mot tap, manipulering, uautorisert tilgang. Vi tilpasser kontinuerlig våre sikkerhetstiltak i tråd med teknologiske fremskritt og utviklinger. For å gjøre kortkjøp hos oss så sikre som mulig, sendes all informasjon i kryptert form. Dette betyr at informasjonen sendes gjennom en sikker tilkobling, og at personopplysningene dine ikke kan leses av eksterne parter. For kortkjøp jobber vi med et autorisert betalingsagent som hjelper oss med å sjekke direkte hos banken din at kortet er gyldig for kjøp. Betalingsagenten behandler dine kortdetaljer i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden, som ble utviklet av kortselskapene VISA, MasterCard og American Express. Dette betyr at kortopplysningene dine behandles med et svært høyt sikkerhetsnivå. Når du betaler med kort, forbeholder vi oss retten til å utføre en identitetskontroll.


9. Cookies

En cookie "informasjonskapsel"  er en liten tekstfil som lagres til din mobilenhet eller datamaskin. Asfvlt Scandinavia AS bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle besøket. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon, eller å utlevere informasjon til tredjeparter.

Det finnes to typer informasjonskapsler: permanent og midlertidig (økte informasjonskapsler). Permanente informasjonskapsler lagres som en fil på datamaskinen eller mobilenheten i ikke lenger enn 12 måneder. Midlertidlige-informasjonskapsler lagres midlertidig og forsvinner når du lukker nettlesersesjonen din. Vi bruker informasjonskapsler når du bruker produktfiltreringsfunksjonen og for å sjekke om du legger en vare i handlekurven.

Du kan enkelt slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilenheten ved hjelp av nettleseren din. For instruksjoner om hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler, vennligst se under "Hjelp" i nettleseren din. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler, eller for å motta varsel hver gang en ny informasjonskapsel sendes til datamaskinen eller mobilenheten. Vær oppmerksom på at hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, vil du ikke kunne dra nytte av alle funksjonene våre.

Tredjeparts cookies

Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler for å samle statistikk i samlet form i analyseverktøy som Google Analytics og Facebook Pixel. De brukte informasjonskapslene er både permanente og midlertidige cookies (økte informasjonskapsler). De permanente informasjonskapslene lagres på datamaskinen eller mobilenheten i ikke lenger enn 24 måneder.


10. Lenker

Nettstedet asfvlt.no kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke hører under vårt tilsyn. Vi kan ikke akseptere ethvert ansvar for beskyttelse av personvern eller innholdet på disse nettstedene, men vi tilbyr disse linkene for å gjøre det lettere for våre besøkende å finne mer informasjon om bestemte emner.


11. Kontrollør av personopplysninger

Asfvlt Scandinavia AS
Kongens gate 12
0153 Oslo
Norge

Telefon: +47 982 90 899
E-post: hello@asfvlt.no

Bedriftsregister: Brønnøysundregistrene / Statskontoret
Bedriftsregistreringsnummer: 914 515 890
Autorisert representant: Filip Netskar
Momsregistreringsnummer: MVA914515890